Ik ben Sowyen en dol op koken en bakken. Als klein meisje was ik al altijd te vinden in de keuken bij mijn moeder. Ik heb het dan ook met de paplepel ingegoten gekregen, een beetje dubbelop zelfs, mijn moeder is Antilliaans en Kok.
Ik heb in 2014 mijn diploma basiskok gehaald.
Tot mei 2015 was ik de trotse eigenaar van Sweet Table Express, een webwinkel met alle benodigdheden voor je Sweet Table, van cupcake cup tot een volledig gevulde tafel. Door mijn verhuizing naar China ben ik hiermee gestopt.
Inmiddels ben ik al weer een aantal jaar terug in het mooie Nederland. Ik heb een paar jaar geen tijd gehad om aan mijn blog te besteden, maar dit probeer ik nu weer in te halen, want de bak en kook kriebels gaan niet weg
Ik wil met mijn blog vooral recepten loggen, delen en mensen entiousiast maken om zelf de keuken in te duiken.
Hallo,
Wij verhuizen mogelijk ook naar Shanghai.
Zou het mogelijk zijn hier via PM over te communiceren?
Uit je blog kan ik alvast opmaken dat je qua voeding het meeste ook kan vinden ter plaatse. Alvast een fijn idee.
Groetjes
LikeGeliked door 1 persoon
Hoi Birgit,
Ja hoor leuk leuk!!! Je kunt me op facebook toevoegen als je wilt.
LikeLike